Receptes hindús per a nens/es

LASSI DE MANGO

Ingredients:
3 tasses de iogurt natural
1 tassa de llet
1 tassa d'aigua gelada
1 tassa de polpa de mango natural
1/2 tassa de sucre
2 cullerades de pistatxos

Preparació:
Liquar els ingredients fins a obtenir una textura escumosa. Refrigerar i servir amb pistatxos.
 

SAMOSES DE XOCOLATA
 
Ingredients:
225gr. farina blat
1cucharadita cardamom en pols
1cucharadita canyella en pols
2 cullerades oli vegetal
80 ml ​​d'aigua tèbia
250gr. xocolata ratllada
Sucre de rebosteria per decorar

Preparació de la massa:
Barregi la farina, cardamom i la canyella en un bol. Feu un forat al centre i afegir l'oli i l'aigua suficient per fer una massa ferma. Mauri la massa sobre una superfície enfarinada fins que quedi suau i formi una bola. Cobreixi amb embolcall plàstica i deixi a temperatura ambient durant 30 minuts.
Mentrestant preparem el farcit de xocolata. Fongui la xocolata al bany maria ia foc lent.
Dividiu la massa en 12 parts iguals. Fer una bola amb cada peça i utilitzar un rull de cuina per estendre la massa, fent un cercle de 15 cm amb cadascuna. Dividiu el cercle en dues parts iguals amb un ganivet. Tancar per formar cucurutxos i humitejar un de les vores abans de tancar-los. Omplir amb la xocolata i tancar (en forma de con).
Fregir les samoses en oli calent fins que estiguin cruixents i marrons treure i escórrer sobre paper de cuina.
Escampar-hi el sucre i servir.


BARFI DE COCO

Ingredients:
1 tassa de crema de llet o llet batuda
1 tassa de sucre
1 tassa de llet en pols
1/2 tassa de coco en pols
1/2 tassa de nous en pols
1/4 culleradeta de cardamom en Pols

Preparació:
Engreixar amb mantega una safata de forn
Bullir la crema de llet a foc mitjà-alt.
Després de la llet comenci a bullir, baixeu el foc a mig-baix.
Afegir el sucre i remenar fins que es dissolgui el sucre. Deixar que bulli a foc lent de sis a set minuts, assegurant-se remoure amb freqüència.
Afegiu la llet en pols i barregeu-bé. Remenar durant dos o tres minuts a foc mitjà o fins que la barreja ha comenci a sortir de la paella.
Apagueu el foc i afegiu el cardamom, el de coco i la nou i barregeu bé.
Afegit la barreja a la safata i deixi que es refredi durant una hora aproximadament. Després tallar en forma de quadrat o diamant.
 

CHIKKI D'ANACARDS

Ingredients:
250 gr. Anacards
250 gr. Sucre Moreno
2 Culleradetes de “Ghee” (mantega clarificada)

Preparació:
Tallar els anacards
Aboqui 1 culleradeta de ghee en una paella i escalfar, posar el sucre i barrejar. Deixar que el sucre es fongui a temperatura mitja-alta. Remenar el sucre contínuament amb una cullera de manera que no s'enganxi a la base de la paella.
Una vegada que el sucre es dissolgui completament, apagueu el foc. Afegir els trossos d'anacard i barrejar bé.
Engreixar una superfície plana amb “ghee”, abocar la barreja i aplanar amb un rodet.
Tallar quan encara estigui calent. I esperar que es refredi.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Menú escolar en Inglaterra