Els cangurs

Algunes dades dels cangurs:
  1. Són marsupials.
  2. Viuen a Asutràlia.
  3. Són herbívors i s'alimenten de pastures i arrels.
  4. Són nocturns s'alimenten durant les vesprades i nits fredes, generalment en grups.
  5. Tenen una esperança de vida de 18 anys aproximadament.
  6. Els cangurs són els únics animals grans que es desplacen fent salts.
  7. Hi ha tres tipus de cangurs:
    • El cangur roig, és el cangur més gran.
    • El cangur gris oriental, més vistos.
    • El cangur gris occidental, més petits.

 

I ara us animeu a pintar un cangur? Aquí el teniu.




Comentarios

Entradas populares de este blog